Konyhabútorok

Mint tudjuk a konyha a lakás „lelke”. A háziasszony sokszor több órát tölt el ebben a helyiségben, mint a nappaliban. Ezért nem mindegy annak átgondoltsága, megtervezettsége, de stílusa, minősége és a kivitelezettsége sem utolsó szempont. Ezért, ha új konyhabútort szeretne, hívjon bizalommal, és a helyszínen személyesen is megbeszéljük elképzeléseit.

Viszek színmintákat, de annak örülök, ha Önnek már van képe, tervrajza. Nemcsak a bútorlapok és a munkalapok színét, hanem az ajtók anyagát, (ha kell) a marásmintáját is kiválaszthatja fa- és mdf ajtók esetében.

Az ajtók készülhetnek bútorlapból,fából, festett vagy vákuum fóliás kivitelben, sima él fóliával vagy mdf-élzárással .(A fóliás ajtó nem egyenlő a, lehúzható barkács fóliával!) A fiók vasalásokat is kiválaszthatja az egyszerű görgős fióksíntől a speciális ön behúzósig. Egy komplett konyha kivitelezése esetén a normál beépíthető szagelszívót ingyen beszerelem Önnek akkor, ha a fal ki van fúrva és valamennyi szerelvény, anyag rendelkezésre áll.

Ha nem szeretne új konyhabútort, a meglévő bútor esetében lehetséges munkalapcsere, ajtófront, mosogató vagy kivetőpánt-csere.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Az oldal alján látható elérhetőségeim bármelyikén készséggel állok rendelkezésére.